Kedves Gazdik! Szemészeti szakrendelésünk jelenleg nem elérhető!

Szemészeti Szakrendelés

Minden szerda délelőtt

   Praxisunkban egyre gyakrabban tapasztaljuk, hogy számos kutya és macska szenved szembetegségben, ráadásul a tünetek egy jelentős része a tulajdonos előtt rejtve marad.

   Leggyakoribb panaszok, hogy kedvencünk gyakran könnyezik, hunyorog, sokszor kipirult a szeme, vagy homály, esetleg nyálkás képződmény jelenik meg rajta, amit legtöbbször például csak az időjárásra fogunk, pedig ennél sokkal gyakrabban okozza őket egy szemhéjállási rendellenesség, zöld hályog, szárazszem betegség (KCS) vagy a számos más szembetegség valamelyike. Rosszabb esetben pedig ezeket a panaszokat valamilyen komolyabb, egész szervezetet érintő betegség tünetekén is megfigyelhetjük!

   A szemészet az állatorvoslásban - épp úgy mint az embereknél - egy speciális szakterület, ahol a diagnózis felállítása és a kezelés csak megfelelő felszereltség és szaktudást mellett megvalósítható. Ennek megfelelően rendelőnkben a szemészeti szakrendelést és a szemészeti műtéteket dr. Eördögh Réka specialista végzi, aki 2012-től a bécsi Állatorvostudományi Egyetem Szemészeti Tanszékének munkatársa volt. A klinikai munka mellet az oktatásban és a kutatásban is részt vett, eredményeit számos nemzetközi konferencián előadta (ECVO, ESVO, FVO), és publikálta a legfontosabb állatorvos szemészeti szaklapban is (Veterinary Ophthalmology). 

Szemészeti szakrendelésünk minden szerda délelőtt várja Önöket, kizárólag előzetes időpont egyeztetéssel! Foglaljon néhány kattintással időpontot online!

Szemészeti szolgáltatásaink és áraink

Kontroll vizsgálat

6500 Ft

Fluoreszcein teszt

2200 Ft

Schirmer (könnytermelés) teszt

1700 Ft

Szemnyomás mérése

2500 Ft

Szemfenékvizsgálat

3000 Ft

Helyi érzéstelenítés

1500 Ft

Könnycsatorna átmosás kutya, macska

6500 Ft

Könnycsatorna átmosás nyúl, tengerimalac

4500 Ft

Subconjuctivalis injekció

5000 Ft

Paracentesis

8000 Ft

1 / 3

Please reload

Komplex csomag
(fluoreszcein teszt + Schirmer teszt + szemnyomás mérés + szemfenék vizsgálat)
17.000 FT